مجله آوای تاریخ (۲)

 روی جلد کتاب مجله آوای تاریخ (۲)

مجله آوای تاریخ (۲)


شماره: 2
سال انتشار: 1400
دوره نشر: فصلنامه
فصل انتشار: زمستان
متاسفانه این مجله موجود نیست
درباره‌ مجله

مقدمه

خوراک یکی از مشخصه‌های هویت بخش در جوامع انسانی بوده است (شاکری و غضنفری، ۱۳۹۷: ۸۴)، در حقیقت انسان براساس آن چیزی که به عنوان غذا مصرف می‌کند، جایگاه خود را در اجتماع مشخص کرده است. آنچه که پژوهش پیش رو بر آن است بدان بپردازد آشکارسازی وجهی از آداب و رسوم درباری در پادشاهی اشکانی ارمنستان و همانندی آن با آنچه که در دربار ایران مرسوم بوده است. سرزمین ارمنستان سده‌ها با سرزمین ایران و حکومت‌های مستقر در آن ارتباط نزدیک داشته است، از این رو این عامل موجب تأثیر پذیری آن در جنبه‌های گوناگون اجتماعی، سیاسی و فرهنگی گشته است. دربارها به عنوان جایگاه حاکمان دو سرزمین نیز طبیعتاً از یکدیگر تأثیر پذیرفته‌اند.

صفحه ۳۸

امتیاز و دیدگاه کاربران
امتیاز دهید!
شما هم درباره این مجله دیدگاهتان را ثبت کنید!

هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید
هیـچ دیدگاهی برای این مجله ثبــت نشـده است! اولین دیدگاهتان را بنویسید