
کتاب هومو فابر
1 عدد
رمان هومو فابر ماکس فریش یکی از مهمترین و پرخواننده ترین رمانهای قرن بیستم در زبان آلمانی است. مهندس والتر فابر به جهان بینی عقل گرایانه ی خود اعتقاد دارد اما با یک داستان عاشقانه که تصادفی بر سر راهش می آید همهی محاسباتش به هم می ریزد. هیچ رمان دیگری تاکنون نتوانسته این چنین اساسی و صادقانه به پرسش هویت انسان مدرن امروز پاسخ دهد.
ماکس فریش در خطابه ای که به مناسبت دریافت جایزه ادبی شهر زوریخ در سال ۱۹۵۸ ایراد کرد چنین میگوید: «من به سبب هراسی که از تنهایی دارم، مینویسم. اگر در تاریکی آواز میخوانم دلیل آن وحشت است.» اما علت این هراس چیست؟ پاسخ فریش صریح و کوتاه است بی هویتی انسان روزگار ما.



بگذارید کلمات دنیا را نجات دهند!
معرفی کتاب کودک لالا و جادوی کلماتش نوشتهی گریسی جانگ

زن در حاشیه تاریخ یا قلب روایت؟ تحلیل جنسیت در تاریخ ایران
مروری بر کتاب چرا شد محو از یاد تو نامم؟ نوشتهی افسانه نجمآبادی

تو همانی که امشب در رؤیا خواهم دیدش
یادداشتی بر کتاب «تو مثل من فردا دنیا آمدی: نامهنگاریها (۱۹۲۲-۱۹۳۶)، نویسندگان: مارینا تسوتایوا، بوریس پاسترناک، راینر ماریا ریلکه»